Akçaova İlkokulu
Akçaova İlkokulu Akçaova Kandıra / KOCAELİ

VİZYON

Tek bir cümle ile vizyonumuz;Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü bir okul olmak; Temel Değerler; -Güler yüzlülük ve güven verme -Ulaşılabilirlik -Açıklık ve dürüstlük -Birbirine saygılı davranma -Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. -Çevreyi koruma -Ben değil "Biz" duygusunun olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. -Bireysel yeniliği ve Yenilikçiliği destekleme -Değişim ve sürekli gelişimin önemine inanırız.

MİSYON

Atatürk ilkelerinin ışığında,milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,bir üst öğrenime hazır,kendisiyle ve çevresiyle barışık,bilgi ve becerilerle donanımlı,teknolojik gelişmelere açık aydın fikirli gençler yetiştirmek. BİZ BAŞARIYA ULAŞMANIN ADRESİYİZ. GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ. İSTENİLİNCE YAPILMAYACAK HİÇ BİRŞEY YOKTUR.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Tam Gün Öğretim

08:55--14:15

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz okulun açık olduğu günler sabah 08:00´de Kandıra´dan hareket eden servisle gelmekte olup, okul çıkışı 15:15´te Ağva´dan gelen midibüsle Kandıra´ya gitmektedirler.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

okulumuz izmit il merkezine 40 kandıra ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunmaktadır

Akçaova Mahallesi No:31 Akçaova-Kandıra / KOCAELİ